Ψυχοθεραπεία

Εκπαίδευση στην απανθρωπιά

Υπάρχουν άνθρωποι που σε διδάσκουν με την συμπεριφορά τους, την απανθρωπιά και την κακία.

Το να έχεις δείξει καλοσύνη, συμπάθεια και εμπιστοσύνη είναι μοιραίο λάθος.

Δάσκαλοι στην χυδαιότητα και την μικρότητα, μαέστροι στην δολοπλοκία, την καχυποψία, την χειραγώγηση, το “διαίρει και βασίλευε”, την διάδοση ψεμάτων και στα χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Συμβάλλουν στην ανάπτυξη ψυχικών και σωματικών νοσημάτων… πάντα πιστοί στο νόμο του Ιπποκράτη αν όχι να θεραπεύουν, να μην βλάπτουν.

Φλερτάρουν με την παρανομία και απολαμβάνουν την αντιδεοντολογική συμπεριφορά τους και τον τρόπο που κοροϊδεύουν όσους τους πιστεύουν. Έχουν γύρω τους οπαδούς, ανόητα, φοβισμένα, άβουλα, εξαρτημένα και αδιαφοροποίητα παιδιά.

Αντί να πουν συγγνώμη βγαίνουν και από πάνω και γίνονται προκλητικοί.

Αν τους απλώσεις το χέρι, μέτρα τα δάχτυλά σου. Σε κλέβουν, σε παραβιάζουν και παριστάνουν τα θύματα.

Κλέβουν τα χρήματά σου, το χρόνο σου, τον κόπο σου, τα όνειρά σου.

Σε μαθαίνουν με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο τί θα πει να προβάλεις πάνω στους άλλους κάθε μειονεξία σου, να κρίνεις όλους τους άλλους για να φαίνεσαι σημαντικός, να κακοποιείς τους ανθρώπους που θα βρεθούν με τον έναν ή άλλο τρόπο στο δρόμο σου.

Κάνεις διατριβή στο DSM και κυρίως στο Cluster B. Μαθαίνεις τα πάντα για την ναρκισσιστική, την οριακή και την ψυχοπαθητική συμπεριφορά καθώς και για το πόσο εμμονικός μπορεί να γίνει κάποιος.

Μαθαίνεις βιωματικά τι σημαίνει το ψυχικό τραύμα, το μετατραυματικό στρες, η κρίση άγχους, η κρίση πανικού, τα ψυχοσωματικά προβλήματα και τα καταθλιπτικά συμπτώματα.

Αξέχαστα και πανάκριβα μαθήματα ζωής.